Retourneren

Niet tevreden? Geen probleem!

Hoe kan ik mijn artikel retourneren binnen NL? 

Heb je een bestelling of item waar je toch niet helemaal tevreden over bent? Geen probleem, je meldt je retour moeiteloos aan via ons retourenportaal. Klik hier om je retour aan te melden. Houd hierbij wel de retourentermijn van 14 dagen in acht. Retouren die worden aangemeld na de periode kunnen helaas niet worden aangemeld. 

Retourkosten zijn voor eigen rekening wanneer wordt gekozen voor een volledige refund. Wanneer je ervoor kiest om shoptegoed te ontvangen ter waarde van je aankoopbedrag betalen wij je retour (niet geldig voor orders geplaatst met Klarna).

 

Verdere informatie omtrent het retourneren van jouw order.

Artikelen kunnen niet geruild worden voor andere artikelen. Mocht je toch een andere maat, kleur of product willen kies dan bij het aanmelden van je retour voor het ontvangen van shoptegoed zodat je een nieuwe maat kan bestellen. Wanneer je kiest voor shoptegoed ontvang je van ons een gratis retourlabel. Je ontvangt het shoptegoed zodra de retour bij ons binnen is. 

Gift Cards kunnen helaas niet worden ingewisseld voor geld.

Meld je retour online aan met reden: beschadigd of verkeerd item ontvangen en voeg hier een duidelijke foto aan toe.
Wij zullen de melding keuren aan de hand van de foto en informatie, bij goedkeuring ontvang je een retour link per mail om de retour verder af te ronden.

Wij vinden het erg vervelend dat je een klacht hebt op een door ons geleverd item. Stuur altijd eerst een mail met een foto van de klacht naar onze klantenservice via webshop@colourfulrebel.com voordat je een artikel retour stuurt. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden. Wij proberen je klacht zo snel mogelijk voor jou op te lossen!

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst
te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het retourformulier, die je hier kunt downloaden. Maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor u in zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst
 te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. Ons retouradres is: Colourful Rebel t.a.v. Retouren, Krombraak 4, 4906 CR, Oosterhout, Nederland.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Binnen 10 werkdagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. Vraag bij het retourneren van je product altijd om een track & trace code. Zonder deze code kunnen wij in geval van verlies door het verzendbedrijf niks voor je doen.
Wanneer je de retour via onze portal hebt aangemeldt klik je bij de laatste stap voor "zelf terugsturen" daarna vind je onder het "retourlabel", binnenin jouw aanmelding, een retour uitleg. Ons retouradres is: T.a.v. Colourful Rebel retouren, Krombraak 4, 4906 CR, Oosterhout.