Retourneren

Niet tevreden? Geen probleem!

Hoe kan ik mijn artikel retourneren binnen NL? 

 • Verzend je retour via UPS of DHL.
 • Pakket zelf wegbrengen/versturen via DHL-point.
 • Artikel moet in dezelfde doos verstuurd worden.
 • Wel printer nodig, UPS/DHL label moet worden geprint.
 • Betalen via iDEAL.
 • Verzendbewijs met Track & Trace digitaal (in de mail) Je krijgt automatisch bericht wanneer je retour ontvangen en verwerkt is.

Hoe het werkt?

 1. Klik op de knop ‘retour aanmelden’.
 2. Je betaalt via iDEAL voor het ontvangen van het retourlabel.
 3. Je ontvangt een e-mail van Returnista met het label van DHL dat je op je pakket kunt plakken.
 4. Breng je pakket naar UPS of DHL-point om te versturen.

Retourneer je liever op een andere manier, vergeet dan niet je retourformulier uit te printen en bij je pakket te voegen. 

Retouradres

Colourful Rebel
T.a.v. Afdeling Retouren ordernr.:
Krombraak 4
4906 CR Oosterhout
Nederland

 • Laat je retour ophalen 
 • Pakket thuis of op kantoor laten ophalen.
 • Artikel moet in dezelfde doos verstuurd worden.
 • Geen printer nodig, retour wordt online doorgegeven.
 • Betalen via iDEAL.
 • Verzendbewijs met Track & Trace ontvang je als het wordt opgehaald.
 • Je krijgt automatisch bericht wanneer je retour ontvangen en verwerkt is.

Hoe het werkt?

 1. Klik op de knop ‘retour aanmelden’.
 2. Meld je retour aan en kies waar en wanneer jij je pakket wilt laten ophalen.
 3. Je betaalt via iDEAL voor het retourneren van je order.
 4. Je ontvangt een e-mail van Returnista met een bevestiging van de ophaalafspraak.

Verdere informatie omtrent het retourneren van jouw order.

Voor het retourneren van een order of items vanuit het buitenland verwijzen we je graag door naar onze buitenlandse informatie pagina. Deze vind je hier.

Artikelen kunnen niet geruild worden voor andere artikelen. Mocht je toch een andere maat, kleur of product willen dan kan je het ongewenste item retourneren, deze zullen wij binnen 5 werkdagen aan je crediteren! In de tussentijd kun je het juiste product opnieuw bestellen in onze webshop, deze heb je dan (mits alles goed gaat aan de kant van het verzendbedrijf) de volgende dag al in huis. Dit geldt ook op sale items.

Binnen 10 werkdagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. Vraag bij het retourneren van je product altijd om een track & trace code. Zonder deze code kunnen wij in geval van verlies door het verzendbedrijf niks voor je doen.
Wij vinden het erg vervelend dat je een klacht hebt op een door ons geleverd item. Stuur altijd eerst een mail met een foto van de klacht naar onze klantenservice via webshop@colourfulrebel.com voordat je een artikel retour stuurt. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden. Wij proberen je klacht zo snel mogelijk voor jou op te lossen!

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst
te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het retourformulier, die je hier kunt downloaden. Maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor u in zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst
 te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. Ons retouradres is: Colourful Rebel t.a.v. Retouren, Krombraak 4, 4906 CR, Oosterhout, Nederland.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wil je van verschillende orders wat terugsturen? Dan kan dit samen overzichtelijk in één pakket.Zorg dat je van één order online een label aanmaakt en stuur van beide orders een ingevuld pakbon met reden van retour mee terug in het pakket.