Veelgestelde vragen

Meteen antwoord op je vraag.

Retouren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst
te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het retourformulier, die je hier kunt downloaden. Maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullener voor u in zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst
te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.
Ons retouradres is: Colourful Rebel t.a.v. Retouren, Krombraak 4, 4906 CR, Oosterhout, Nederland.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Alle informatie die jij nodig hebt om je order te retourneren vind je hier.

Artikelen kunnen niet geruild worden voor andere artikelen. Mocht je toch een andere maat, kleur of product willen dan kan je het ongewenste item retourneren, deze zullen wij binnen 5 werkdagen aan je crediteren! In de tussentijd kun je het juiste product opnieuw bestellen in onze webshop, deze heb je dan (mits alles goed gaat aan de kant van het verzendbedrijf) de volgende dag al in huis. Dit geldt ook op sale items.

Retourkosten zijn voor eigen rekening wanneer wordt gekozen voor een volledige refund. Wanneer je ervoor kiest om shoptegoed te ontvangen ter waarde van je aankoopbedrag betalen wij je retour.

Binnen 14 werkdagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. Vraag bij het retourneren van je product altijd om een track & trace code. Zonder deze code kunnen wij in geval van verlies door het verzendbedrijf niks voor je doen.

Wij vinden het erg vervelend dat je een klacht hebt op een door ons geleverd item. Stuur altijd eerst een mail met een foto van de klacht naar onze klantenservice via webshop@colourfulrebel.com voordat je een artikel retour stuurt. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden. Wij proberen je klacht zo snel mogelijk voor jou op te lossen!

Sale

Ja, ook sale items mogen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst. De artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Indien je de bestelling wilt retourneren, volg dan de stappen op het retourformulier. Deze vind je in de bijlage van de ‘je order is ingepakt’ mail. Mocht je hier niet uitkomen mail dan naar webshop@colourfulrebel.com of bel naar +31 (0)20 2149750.

Let op. Mocht je een andere maat willen dan adviseren wij deze tijdens de sale of actie te bestellen. Als deze afgelopen is kunnen wij het product helaas niet meer voor de gereduceerde prijs aan bieden. 

Wij begrijpen dat het vervelend is dat bepaalde items nu afgeprijsd zijn en niet op het moment dat jij iets kocht. Helaas kunnen wij hier achteraf niets meer aan doen en geen kortingen verlenen met terugwerkende kracht op orders van vóór de sale. Je bent nu in ieder geval wel verzekerd van je gewenste item! Als je zou wachten loop je de kans dat een item uitverkocht raakt of jouw maat uit voorraad is.
Helaas kunnen wij hier niets meer aan doen en geen extra kortingen verlenen met terugwerkende kracht op orders die al tijdens de sale zijn geplaatst. Wij begrijpen dat het vervelend is dat bepaalde items nu nog meer afgeprijsd zijn dan op het moment dat jij het item kocht. Maar je bent nu in ieder geval wel verzekerd van je gewenste item en hebt het gekocht met korting! Als je zou wachten loop je kans dat een item uitverkocht raakt of jouw maat uit voorraad is.

Kortingscodes zijn helaas niet toepasbaar tijdens sale periodes. Voor meer informatie, zie de voorwaarde van de kortingscode. Let op: Kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd.

Onze sale items worden niet opnieuw aangevuld, in enkele gevallen worden er items retour gestuurd en staan ze tijdelijk weer online. Houd hiervoor regelmatig onze website in de gaten.
Als je vastloopt bij het betalen dan kan je het volgende doen: een andere betaalwijze of browser gebruiken, wifiverbinding veranderen en checken of jouw gekozen bank geen storing heeft op dat moment. Heb je gekozen voor AfterPay dan kan het zijn dat er nog een rekening open staat.

Bestellen

1: Plaats een product in je winkelwagentje

2: Je vult je gegevens in

3: Kies uit een van de betaalmogelijkheden

4: Plaats je bestelling door op ‘Pay and Order’ te klikken

Nee, je hebt geen account nodig om een aankoop te doen. Wel is het gemakkelijk om een account aan te maken, zodat jij inzicht hebt in jouw bestellingen!
Om te kijken welke maat het beste schikt, staat er bij elk item een size guide. Wij raden aan om deze size guide aan te houden wanneer je een aankoop overweegt.
Na het plaatsen van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk om gegevens te wijzigen of annuleren. Wij werken samen met een groot fulfilment center die elke order direct verwerkt. Zij doet hun uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk in te pakken en op te sturen.
Wij krijgen enorm veel bestellingen binnen op een dag. De kans bestaat dat het product uitverkocht raakt tijdens jouw aankoopproces.

Verzenden

Boven de 100,- zijn de verzendkosten gratis!

Voor iedere order beneden dit bedrag gelden de volgende verzendkosten:

Nederland 5,95*
België 5,95*
*Wij verzenden niet naar postbusadressen

Wij verzenden ook naar de volgende landen:

 • Andorra 19,95
 • Denemarken 5,95
 • Duitsland 4,95
 • Finland 5,95
 • Frankrijk 5,95
 • Ierland 5,95
 • Italië 5,95
 • Luxemburg 5,95
 • Monaco 5,95
 • Oostenrijk 5,95
 • Polen 9,95
 • Portugal 5,95
 • Spanje 5,95
 • Tsjechië 9,95
 • Zweden 5,95
 • United States 30,-

Nederland: Bij ons geldt: op werkdagen voor 23.45 uur besteld = morgen in huis. (Met uitzondering van feestdagen en perioden).

Buiten Nederland duurt dit 2-6 dagen.

In enkele gevallen kan het helaas iets langer duren, omdat er vertraging is opgelopen bij DHL/PostNL.

Heb je het pakket na 7 werkdagen nog niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je ontvangt een e-mail zodra jouw pakket meegegeven wordt aan PostNL/DHL. In deze mail staat je Track & Trace code waarmee jij jouw pakketje kunt volgen.

Als DHL het pakket niet bij jou of je buren kan bezorgen dan laten ze een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je op hun website aangeven wanneer ze bij je langs kunnen komen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket bij de buren af te laten leveren of bij een DHL Afhaalpunt. Maak je geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden (tot maximaal 4 keer). Let op: een afleveradres kan niet meer veranderd worden zodra de bestelling geplaatst is.

Je kunt je pakketje volgen met de tracking code die je in de mail vindt die je van ons krijgt nadat je pakketje is verzonden.
Het kan zijn dat de levering iets langer duurt. Wanneer het langer dan één week duurt, raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via webshop@colourfulrebel.com.
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging. Heb jij deze mail niet ontvangen? Check dan je ongewenste mail! Mocht je hem daar niet terugvinden dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invullen van je gegevens. Controleer in jouw account of je mailadres klopt.

Betalen

Je kunt bij ons je bestelling op meerdere manieren afrekenen, bij iedere betaalmethode horen bijhorende payment fees:

 • iDeal (gratis)
 • Mister Cash/Bancontact (€0,95 per order)
 • Afterpay (€0,95 per order)
 • Visa (€0,95 per order)
 • MasterCard (€0,95 per order)
 • American Express (€0,95 per order)
 • Paypal (€0,95 per order)

Klarna voert voor Colourful Rebel B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 

Wanneer jij één of meerdere items uit jouw order retour stuurt zal dit bedrag uit jouw Klarna-rekening worden verwijderd. Uiteindelijk ontvang jij een up-to-date rekening met daarin het bedrag wat je moet betalen. Stuur jij je gehele order retour? Dan wordt jouw gehele Klarna-rekening verwijderd. Je kan bij vragen altijd contact met ons opnemen.