Sales Manager Nederland

Colourful Rebel is een toonaangevend en gerenommeerd modemerk dat stijl, kwaliteit en innovatie belichaamt. Met een passie voor het voorblijven op modetrends en het leveren van uitzonderlijke producten, hebben we met succes een prominente positie in de industrie verworven. Omdat we ons bereik en onze invloed blijven uitbreiden, zijn we op zoek naar een dynamische en gedreven Senior Sales Manager om ons verkoopteam te leiden en ons merk naar nieuwe hoogten te tillen.

Ons team bestaat uit jonge en ambitieuze mensen die graag samenwerken in een informele omgeving. We zijn toegewijde teamplayers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast het harde werken, vinden we het belangrijk om plezier te maken samen. Elke dag weer wordt er veel en hard gelachen bij Colourful Rebel!

Functie: Senior Verkoopmanager

Locatie: Amsterdam en Nederland

Verantwoordelijkheden:

 • Verkoopstrategie - Ontwikkelen en uitvoeren van een uitgebreide verkoopstrategie om omzetgroei te stimuleren, marktaanwezigheid uit te breiden en verkoopdoelstellingen te behalen. Identificeer nieuwe kansen voor business development en werk samen met cross-functionele teams om strategieën op elkaar af te stemmen.
 • 2. Relatiebeheer - Ontwikkel en onderhoud sterke relaties met belangrijke accounts en retailers. Ga actief in gesprek met potentiële klanten en bouw een netwerk van partnerschappen op om de verkoop te stimuleren en de merkbekendheid te vergroten.
 • Analyse van verkoopprestaties - Analyseer verkoopgegevens, houd prestatiecijfers bij en genereer regelmatig rapporten voor het managementteam. Gebruik data gestuurde inzichten om verkoopprestaties te evalueren en zo nodig corrigerende maatregelen te implementeren.
 • Verkoopprognoses en -budgettering - Stel verkoopprognoses en -budgetten op en zorg dat deze in lijn zijn met de algemene bedrijfsdoelstellingen. Bewaak en beheer het budget om de toewijzing van middelen te optimaliseren en het rendement op investering te maximaliseren.
 • Promotieactiviteiten - Plan en voer verkooppromoties, evenementen en campagnes uit om de zichtbaarheid van het merk en de verkoop te stimuleren. Coördineren met marketing en communicatieteams om promotionele inspanningen op elkaar af te stemmen.

Vereisten:

 • Bewezen staat van dienst van ten minste 5 jaar in de mode verkoop, met een minimum van 2 jaar in een leidinggevende functie.
 • Uitgebreide kennis van de mode-industrie, marktdynamiek en opkomende trends.
 • Sterke leiderschapsvaardigheden met het vermogen om te motiveren en te inspireren.
 • Uitstekende communicatie-, onderhandelings- en presentatievaardigheden.
 • Analytische instelling met het vermogen om verkoopgegevens te interpreteren en bruikbare inzichten te genereren.
 • Aantoonbaar succes in het ontwikkelen en uitvoeren van verkoopstrategieën.
 • Bestaand netwerk van contacten binnen de modedetailhandel is een pluspunt.
 • Vaardigheid in CRM-software (It's Perfect) en Microsoft Office Suite.

Interesse?

Als je een resultaatgerichte, gepassioneerde verkoopprofessional bent met een flair voor mode en een track record in het stimuleren van omzetgroei, nodigen we je uit om te solliciteren naar de functie van Senior Sales Manager. Stuur je cv, samen met een begeleidende brief met een gedetailleerde beschrijving van je relevante ervaring en waarom je denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie, naar [e-mailadres].


Heb jij interesse om deze rol te vervullen bij ons? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar work@colourfulrebel.com o.v.v. Sales Manager Nederland en we laten zo snel mogelijk wat van ons horen.